• Alles over de geschiedenis van Zoetermeer

    Afbeelding: Alles over de geschiedenis van ZoetermeerWelkom bij Oud Soetermeer! Hier vindt u informatie over de geschiedenis van de stad Zoetermeer. Via de werkgroepen kunt u onderzoek doen of daarbij worden geholpen. Hoe u lid kunt worden of aan de activiteiten kunt deelnemen, vindt u ook op deze site.
     
 
 

Inloopmiddagen en -avond

U bent hier: home › Inloopmiddagen en -avond
Het pand van Oud Soetermeer aan de Dorpsstraat 132 (Contact) is geopend voor het publiek op elke maandagavond van 19.30-22.00 uur en op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur. U kunt dan terecht voor het bekijken van onze mini-exposities, het stellen van vragen over de geschiedenis van Zoetermeer en natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid met een kopje koffie of thee.


Inloopavond genealogie

Elke eerste maandag van de maand is er speciale aandacht voor vragen rondom stamboomonderzoek. U kunt gegevens uit de uitgebreide databank op papier en digitaal raadplegen. Ook helpen wij u met het starten van uw onderzoek naar de familie of wijzen u de weg naar nieuwe bronnen.

Archief en bibliotheek
Woensdagmiddag is speciaal voor vragen over de geschiedenis van Zoetermeer en inzage in de uitgebreide bibliotheek en knipselcollectie. Heeft u vragen vooraf? Neem dan even Contact op met de collectiebeheerder Ronald Grootveld.